Passion for Wine


Wijnworkshops & meer

Horecatrainingen
Speciaal voor de (kleine) horeca biedt Passion for Wine horecatrainingen aan. Weet u personeel de gasten ook amper te vertellen hoe de huiswijn heet, laat staan waar deze vandaan komt? Hebben zij geen idee welke wijn bij welk gerecht past? En heeft u niet de middelen om ze een uitgebreide wijncursus te laten volgen?

 
Wij komen een middag trainen. In 2 uur tijd leren we uw personeel de wijnkaart lezen en begrijpen, spreken we de wijnen door en gaan we gezamenlijk in de op beste wijn/spijs combinaties van uw menu. Dit alles gebeurt met uw eigen wijnen, uw eigen menukaart en op in uw eigen restaurant. Het personeel krijgt dus geen overbodige informatie binnen, maar kan wel uw gasten een passend wijnadvies geven.
 
Horecatraining op locatie vanaf                        € 100,- (excl. BTW)
(2 uur training, excl. wijnen)
 

Horecawijnen
Bent u op zoek naar scherp geprijsde, maar vooral lekkere wijnen om aan uw gasten te schenken? Björn en Eline hebben beide ruime horeca-ervaring en weten dus als geen ander hoe belangrijk een goed glas wijn in uw restaurant is. Wij hebben een mooi assortiment betaalbare wijnen, specifiek voor de horeca. Deze wijnen kunt u niet online vinden, maar uiteraard komen wij graag vrijblijvend bij u langs om deze te laten proeven.

Huiswijn vanaf € 3,80 excl. BTW per fles

© Copyright 2024 Passionforwine     |    Kvk. 53659430    |    Algemene Voorwaarden    |    Webdesign by GetYos