Passion for Wine


Wijnworkshops & meer

Wie ben ik? Ik ben gek op wijn! En die passie voor wijn is een uit de hand gelopen hobby. Maar wel dat wat ik het liefste doe! Praten over wijn, wijn proeven, wijn ontdekken en die passie delen met andere mensen.

Ik ben Eline Rijnja, wijnkenner, sommelier en vinoloog. Al jaren lang ben ik onder vrienden en familie de “wijnkenner”. Ik weet precies wat ik lekker vind, wat ik drink bij welk gerecht en welke wijn te bestellen in een restaurant. In 2010 heb ik besloten mijn passie voor wijn met anderen te gaan delen. Want een fles wijn is veel meer dan een lekker drankje. Iedere druif, elke bodega, iedere wijngaard en elke fles wijn heeft zijn eigen verhaal.

In 2015 leerde ik mijn man kennen, Björn. En één ding was meteen duidelijk: hij is net zo gek op wijn als ik. Samen hebben we inmiddels menig fles wijn soldaat gemaakt en hij is mijn wijnmaatje. Passion for Wine is dan ook niet meer alleen mijn bedrijf. Met zijn horecakennis en zakelijk inzicht, is hij precies dat wat ik nodig had.


Met Passion for Wine bieden wij laagdrempelige wijnproeverijen aan. Eline vertelt het verhaal en Björn is de gastheer die ervoor zorgt dat u niks tekort komt. Geen chique locaties, maar een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Tijdens deze proeverijen laten wij u samen zien waarom wijn een passie is die je moet delen.

Bent u ook benieuwd naar wijn? Proef en ontdek: Passion for Wine.

 

Eline & Björn

Eline & Björn Rijnja
Wijnliefhebbers & Partners in Wine


© Copyright 2024 Passionforwine     |    Kvk. 53659430    |    Algemene Voorwaarden    |    Webdesign by GetYos