PassionforWine PassionforWine

Meer weten over wijn?
Boek een wijnproeverij!


Mail naar info@passionforwine.nl voor meer informatie.

Proeverijen en meer

Wijnproeverijen
Bent u ook benieuwd naar wijn? Wij verzorgen proeverijen bij u thuis of op locatie. In 2,5 uur begeleiden wij u door de wereld van wijn en laten we u 7 verschillende wijnen proeven. Van te voren geven we advies voor bijpassende hapjes bij de wijnen. Het is echter ook mogelijk om de hapjes door onze cateraar te laten verzorgen. Een wijnproeverij is interactief en gezellig, en daarom ook geschikt voor tijdens een borrel of verjaardagsfeest.
 
Een volledig verzorgd arrangement, inclusief glaswerk, wijnen, wijn-spijs advies en overig materiaal kunt u bij ons boeken vanaf € 27,50 per persoon (minimaal 6 personen).
 
Wijnproeverij aan huis                                   € 27,50 p.p.
Wijnproeverij met hapjes                               € 37,50 p.p.Workshops
Wilt u meer weten over wijn? Wij organiseren wijnworkshops bij u thuis, op kantoor of op  locatie. Tijdens een workshop gaan we dieper in op wijn dan bij een proeverij. U krijgt uitleg over het vinificatieproces, de verschillen tussen verschillende wijnlanden en leert officiele proefnotities te maken. Dit alles begeleiden we met 7 verschillende wijnen. Van te voren geven we advies voor bijpassende hapjes bij de wijnen. Het is echter ook mogelijk om de hapjes door onze cateraar te laten verzorgen.
 
Na afloop van de workshop bent u in staat om de wijnkaart te lezen in restaurants, de juiste wijnen bij een diner te kiezen en interessante uitspraken over wijn te doen. Een volledig verzorgde workshop, inclusief glaswerk, wijnen en lesmateriaal kunt u bij ons boeken vanaf € 27,50 per persoon (minimaal 6 personen).
 
Wijnworkshop op locatie                                 € 27,50 p.p.
Wijnworkshop met hapjes                               € 37,50 p.p.
 


Horecatrainingen
Speciaal voor de (kleine) horeca biedt Passion for Wine horecatrainingen aan. Weet u personeel de gasten ook amper te vertellen hoe de huiswijn heet, laat staan waar deze vandaan komt? Hebben zij geen idee welke wijn bij welk gerecht past? En heeft u niet de middelen om ze een uitgebreide wijncursus te laten volgen?
 
Wij komen een middag trainen. In 2 uur tijd leren we uw personeel de wijnkaart lezen en begrijpen, spreken we de wijnen door en gaan we gezamenlijk in de op beste wijn/spijs combinaties van uw menu. Dit alles gebeurt met uw eigen wijnen, uw eigen menukaart en op in uw eigen restaurant. Het personeel krijgt dus geen overbodige informatie binnen, maar kan wel uw gasten een passend wijnadvies geven.
 
Horecatraining op locatie vanaf                        € 100,- (excl. BTW)
(2 uur training, excl. wijnen)
 


Bedrijfborrels / Bedrijfsproeverijen
Klanten en werknemers zijn belangrijk voor uw bedrijf. Tevreden klanten blijven bij u en tevreden werknemers werken harder. Wijn is een mooie manier om te verbinden. Speciaal voor bedrijven verzorgen wij bedrijfsborrels en proeverijen op uw kantoor. In een ontspannen setting kunnen uw klanten en/of medewerkers netwerken onder het genot van 5 verschillende wijnen. Wij welkomen uw gasten, de wijnen worden uitgeschonken en steeds even kort toegelicht, waardoor u netwerkt met een leuk thema. Uiteraard is een bedrijfsborrel van Passion for Wine ook uitermate geschikt als afsluiting van een lezing, workshop, vergadering of seminar.
 
Een volledig verzorgd arrangement op locatie (incl. glaswerk, wijnen, informatieflyers, stokbrood en een aantal kleine hapjes) is te reserveren vanaf 20 personen. 
 
Bedrijfsarrangementen op locatie vanaf            € 250,- (excl. BTW)Relatiegeschenken / Kerstpakketten
Wat is er leuker dan uw klanten en medewerkers bedanken voor hun binding aan uw bedrijf met een mooie cadeauverpakking met wijn? Passion for Wine biedt een aantal mooie wijnpakketten. Daarnaast regelen wij ook persoonlijke pakketten op maat.
 
Houten cadeaukist met 2 flessen wijn op aanvraag vanaf                € 16,95 (excl. BTW)
 
Voor de kerst bieden wij bedrijven de mogelijkheid een wijn-kerstpakket bij ons te bestellen. Minimale afname is 25 stuks.

Mail ons voor meer informatie en persoonlijke offerte: info@passionforwine.nl
 


Wijn / Spijs advies voor thuis
Bent u gek op koken, maar vindt u het moeilijk om de juiste wijnen bij een gerecht uit te zoeken? Of wilt u advies voor een groot diner, bijvoorbeeld voor kerst? Wij geven wijn / spijs advies op maat. Mail u menu naar ons, dan zoeken wij er de juiste wijnen bij.
 
De wijnen komen uit ons assortiment en kunt u bij ons bestellen. Vanaf 12 flessen worden deze dan gratis thuisbezorgd. Wijn / Spijs advies van Passion for Wine is eenmalig gratis.
 
Wilt u een begeleid diner? Dan komen wij met onze wijnen uw diner aankleden. Tijdens de maaltijd geven we uitleg over de wijnen, schenken deze in en vertellen iets over de wijn / spijs combinatie. Een begeleid diner met sommelier kost € 25,- per uur (excl. wijnen).
 
Wijn / Spijs advies op maat                              € gratis
Begeleid diner met sommelier                         € 25,00 p.u.

© Copyright 2018 Passionforwine     |    Kvk. 53659430    |    Algemene Voorwaarden    |    Webdesign by GetYos